bg

Over Ons

Wij werken met hout

Wij houden van werken met hout. Of het nu gaat om steigerhout, steigerplanken of sloophout, onze specialisatie is werken met gebruikt hout. Wij werken met een team van vakmensen op het gebied van meubelmaken, interieurbouw en interieurontwerp. Wij zijn actief in Nederland, België en een deel van Duitsland en verschepen ook naar andere landen binnen Europa.

 

Wij richten ons met name op de zakelijke markt. Denk aan winkelinrichting, kantoorinrichting en horeca inrichting. Maar ook aan standbouw en tuininrichting. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld terrasinrichting, plantenbakken en loungebanken van steigerhout. Dit is maatwerk waarbij we gaan voor de hoogste kwaliteit.

 

Daarnaast maken we ook (maatwerk) meubels van steigerhout voor particulieren, die we verkopen via onze 123steigerhout webshop. Voor het interieur thuis wordt steeds vaker gebruik gemaakt van steigerhout en sloophout. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Omdat alles maatwerk is kunnen we met al uw eisen en wensen rekening houden.

 

Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie.